KORPA (0)
 
#=Page
Detalji o knjizi
Plave cipele i sreća

Plave cipele i sreća

Oblast: Busola
Broj strana: 210
Težina: 268
ISBN: 978-86-7963-295-1
Format: 20 cm
Pismo: latinica
Povez: broš
Cena u knjižarama:
650,00 DIN

Akcijska cena:
180,00 DIN
Dodaj u listu želja

U ovom nastavku internacionalnog bestselera Prva damska detektivska agencija slede nove zanimljive dogodovštine detektivke Mme Ramocve. U kancelariji Mme Ramocve pronađena je kobra; medicinska sestra iz lokalne klinike otkriva da se pacijentima očitavaju lažni nalazi krvnog pritiska, a Bocvana ima novu “dragu Savetu”, tetku Imang, čiji saveti su previše osorni za ukus Mme Ramocve. I u privatnom životu Mme Makuci javljaju se problemi - i premda ona ima sasvim dovoljno novca da kupi sebi pomodne i neudobne plave cipele, one joj ne mogu kupiti sreću za koju Mma Ramocve tvrdi da će je naći u jednostavnim stvarima – u zadovoljstvu ovim svetom i ispijanju šoljica čaja, što pomaže da se povremeno glatko prebrode nedaće.

“Ovo su najbolje, najšarmantnije, najiskrenije knjige koje su se pojavile tokom poslednjih nekoliko godina, prava oda životu.”

- The Plain Dealer

“Dražesno, umirujuće i puno narodne mudrosti… Ovi romani su pravi melem, dragoceni zbog svoje lekovitosti. Njihova ljudska toplina je zarazna.”

- The New York Times

“Kad pročitate knjige iz serijala Prva damska detektivska agencija, imaćete osećaj da ste bili na divnom putovanju. Istinski savršene knjige, kao stvorene da vas prenesu negde daleko.”

- Ottawa Citizen

Sa engleskog prevela Tanja Milosavljević

Preporučujemo

Komentari
Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.