KORPA (0)
 
#=Page
Detalji o knjizi
Male radosti subote

Male radosti subote

Oblast: Busola
Broj strana: 216
Težina: 245
ISBN: 978-86-7963-363-7
Format: 20 cm
Pismo: latinica
Povez: broš
Cena u knjižarama:
670,00 DIN

Akcijska cena:
180,00 DIN
Dodaj u listu želja

Izabel Dalhusi je novopečena mama i odličan poznavalac filozofije; ne voli da izigrava detektiva. Ali, kada slučajni razgovor za večerom u gostima uvuče Izabel u slučaj lekara čija je karijera uništena, ona ne može a da ne obrati pažnju na nepravdu koja je možda počinjena. Za Izabel, naime, etika ni slučajno nije puka teorija već svakodnevno pitanje života ili smrti.

Dok pokušava da dopre do istine skrivene iza osramoćenog doktora Tompsona, Izabel nastoji da izađe na kraj s izazovima u sopstvenom životu. Tu su njen sinčić čarli, Ketina delikatesna radnja o kojoj mora da se stara, a o ranjivom trgovačkom pomoćniku Ediju da i ne govorimo; i, naposletku, tajanstveni i antipatični kompozitor koji ne ostavlja Džejmija na miru. Sve to tera Izabel da se uplaši za budućnost svoje tek stvorene porodice.

Izabel korača teškim putem između poverenja i lakovernosti, čovekoljublja i mešanja u tuđa posla, istovremeno ne gubeći iz vida neveliku ali izvesnu lagodnost porodičnog života, filozofije i uživanja u subotnjem danu.


Preporučujemo

Komentari
Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.