KORPA (0)
 
#=Page
Detalji o knjizi
Sa druge strane

Sa druge strane

Oblast: Mladi književni supertalenti
Broj strana: 130
Težina: 163
ISBN: 978-86-7963-410-8
Format: 21 cm
Pismo: latinica
Povez: meko
Cena u knjižarama: 550,00 DIN Na sajtu:
350,00 DIN
Dodaj u listu želja

Na drugom konkursu „Mladi književni supertalenti“ 2015. godine prvo mesto osvojila je Nadežda Krulj romanom Sa druge strane.

Nadežda Krulj rođena je 2000. godine. Učenica je OŠ „Vuk Karadžić“ u Bačkoj Palanci. Voli da čita knjige, da sluša muziku i da se druži s prijateljima. Pored pisanja, hobi joj je i crtanje, koje je opušta. Najčešće čita knjige iz oblasti epske fantastike i mitologije, a njeno rano detinjstvo obeležio je serijal romana Hari Poter.

U romanu Sa druge strane Nadežda Krulj ostvarila je visok nivo umetničkog izraza zahvaljujući, pre svega, bogatstvu jezika kojim je roman napisan, snažnoj leksici i zrelim, fino nijansiranim rečenicama. Ovo se delo po svojoj literarnoj snazi i lepoti, pismenosti i stilu jasno izdvojilo među svim ostalim radovima pristiglim na drugi konkurs „Mladi književni supertalenti“. Reč je o izuzetno maštovitom romanu, nadahnutoj priči sa duhovitim dijalozima, koji prožimaju ozbiljnu temu: čovekova unutrašnja borba sa samim sobom. Ovo je knjiga koja će čitaoca odvesti u trajnu, nezaboravnu avanturu.

Preporučujemo

Komentari
Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.