KORPA (0)
 
#=Page
Detalji o knjizi
Pripovesti Ajrana

Pripovesti Ajrana

Oblast: Mladi književni supertalenti
Broj strana: 174
Težina: 180
ISBN: 978-86-7963-389-7
Format: 21 cm
Cena u knjižarama: 495,00 DIN Na sajtu:
220,00 DIN
Dodaj u listu želja
Edicija „Mladi književni supertalenti“ promoviše dela izuzetno mladih autora čiji je spisateljski talenat vanserijski. U ovoj ediciji objavljuju se tri romana godišnje koja su delo tri mlada autora (od 12 do 18 godina), čiji književni talenat i stvaralačka zrelost nadrastaju njihove godine.
Na prvom konkursu „Mladi književni supertalenti“ 2014. godine  prvo mesto osvojio je Kozma Prem sa svojim romanom „Pripovesti Ajrana“.
„Pripovesti Ajrana“ je epsko-fantastični roman koji je na tragu najboljih dela iz ovog žanra, poput Tolkinovog „Gospodara prstenova“, razvija kompleksnu priču o dobru i zlu u izmaštanim, magijskim svetovima ove knjige. Stvarna i fantastična bića i pojave, heroji i antiheroji, mračne sile i sile dobra, događaji koji se nižu živopisno i dinamično, bajkovitost, stil i zaokruženost ovog romana učiniće da uživate u čitanju „Pripovesti Ajrana“ i upamtite ime talentovanog dečaka Kozme Prema.
Kozma Prem rođen je 1999. godine. Živi u Kikindi. Učenik je OŠ „Vuk Karadžić“ u Kikindi, svira klavir pa je za neka poglavlja ove knjige komponovao prateće teme. Bavi se crtanjem, karateom i tenisom, a u slobodno vreme najviše voli da čita knjige. 
Preporučujemo

Komentari
Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.