KORPA (0)
 
#=Page
Detalji o knjizi
U društvu vedrih dama

U društvu vedrih dama

Oblast: Busola
Broj strana: 228
Težina: 264
ISBN: 86-7963-271-6
Format: 20 cm
Pismo: latinica
Povez: broš
Cena u knjižarama: 700,00 DIN Na sajtu:
250,00 DIN
Dodaj u listu želja

Pred nama je novi nastavak internacionalnog bestselera Prva damska detektivska agencija Aleksandra Mekol Smita, knjige koju je za 7 godina na 27 jezika pročitalo 7 miliona čitalaca širom sveta.

Dragocena Ramocve, bocvanska privatna istražiteljka vedrog duha i “tradicionalne građe”, najzad se udala za gospodina Dž. L. B. Matekonija iz Brzih motora Tlokvenga, njena detektivska agencija radi punom parom i život je dobar da bolji ne može biti… U stvari… može. Da nije pokušala da spreči jednu nezgodu, ne bi doživela drugu – sudar između njenog malog belog kombija i bicikla. Taj nesrećni slučaj posledica je druge vrste sudara – sukoba ličnosti. Naime, njena pomoćnica Mma Makuci žestoko se posvađala s jednim od šegrta u servisu. Mladića je zanela zgodna žena koja vozi mercedes, a svako zna kuda može da odvede zanos te vrste…

“Ima nečega gotovo božanski privlačnog u načinu na koji Aleksandar Mekol Smit piše o svakodnevnom životu u Bocvani… Teško je setiti se nekog savremenog pisca koji se u toj meri uživljava… Njegovi romani su ujedno i vrlo zabavni: ustanovio sam da i sama pomisao na njih izaziva osmeh na licu.”
Kreg Braun, Mail on Sunday

Sa engleskog prevela Tanja Milosavljević

Preporučujemo

Komentari
Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.